Reuze Appel Rozijnen Bol
Wit tarwe bol met rozijn en en appel
Roomboter Reuze Rozijnen Appelbollen zijn zachte bollen, gevuld met rozijnen en appel.
Omschrijving
Roomboter Reuze Rozijnen Appelbollen zijn grote bollen gevuld met lekker veel rozijnen en stukjes appel. Stil de grote en lekkere trek met deze zachte bollen. De broodjes zijn ideaal om mee te nemen voor onderweg. Beleg ze met wat roomboter en een plak kaas of eet ze zo uit het vuistje. Ideaal als ontbijt, tijdens de lunch of als tussendoortje. Onze rozijnenbollen worden met liefde gemaakt door onze bakkers.
Ingredienten
TARWEBLOEM,rozijnen,water,bakkersgist ,appel,suiker,TARWEGLUTEN,weipoeder (MELK),veldbonenmeel,boterconcentraat [MELK],gejodeerd zout,emulgator:(mono- en diglyceriden),enzym [TARWE],meelverbeteraar:(ascorbinezuur),voorverstijfselde ROGGEBLOEM,TARWEMOUTBLOEM,raapzaadolie,emulgator:(Natriumstearoyllactaat),wei-eiwitconcentraat [MELK],kaneel,emulgator:(E472e [TARWE]),MELKEIWIT,glucosestroop,aroma,rijsmiddel:(natriumcarbonaat),dextrose,kleurstof:(curcumine),meelverbeteraar:(l-cysteïne),erwt,TARWEVEZELS,maltodextrine,anti-oxidant:(citroenzuur),
Voedingswaarden
Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1186.97
Energie (kcal)
280.65
Vetten (g)
2.87
Waarvan verzadigde vetzuren (g)
1.51
Waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren (g)
0.61
Waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren (g)
0.59
Transvetzuren (g)
0
Koolhydraten (g)
53.85
Waarvan suikers (g)
25.74
Vezels (g)
3.31
Eiwitten (g)
8.3
Zout (g)
0.87
Allergenen
melk
M
ei
K
soja
K
glutenbevattende granen
M
tarwe
M
rogge
M
vis
Z
schaaldieren
Z
noten
Z
pinda's
Z
sulfiet (E220 - E228)
Z
selderij
Z
sesam
K
lupine
K
mosterd
Z
weekdieren
Z
gerst
K
haver
K
spelt
K
khorasantarwe
K
amandelen
Z
hazelnoten
Z
walnoten
Z
cashewnoten
Z
pecannoten
Z
paranoten
Z
pistachenoten
Z
macadamianoten
Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof