Macarons 5 smaken
Vijf overheerlijke smaken

Omschrijving

Ontdek onze verrukkelijke Macarons met 5 heerlijke smaken bij 't Stoepje! Laat je betoveren door deze kleurrijke Franse lekkernijen, elk met hun eigen unieke smaak en textuur. Of je nu houdt van zoet, fris, of een vleugje chocolade, onze Macarons bieden voor elk wat wils. Verwen jezelf met een assortiment van deze smakelijke traktaties en geniet van pure verwennerij met 't Stoepje!

Ingredienten

Suiker, AMANDELEN, EIWIT, boter [MELK], suiker, cacaoboter, volle MELKPOEDER, emulgator: E322, natuurlijk vanille aroma, water, framboos, glucosestroop (gedehydreerd), cacaomassa, suiker, magere cacaopoeder, emulgator: E322, natuurlijke vanille aroma, zetmeel, glucose-fructosestroop, gesuikerde gecondenseerde MELK, gezouten boter, suiker, water, zout, Pistachenoten, magere cacaopoeder, kokos, zonnebloem, karamel, emulgator:(mono- en diglyceriden), emulgator:(Polyglycerolesters van vetzuren), emulgator:(E322), HAZELNOTEN, natuurlijk aroma, geleermiddel:(pectine), gekaramelliseerde suiker, voedingszuur:(citroenzuur), voedingszuur:(Natriumcitraat), Bourbon vanille extract, kleurstof:(beta caroteen), kleurstof:(Karmijn, Karmijnzuur, Cochenille), kleurstof:(Kopercomplexen van chlorophyllen),zout, gemalen Bourbon vanillestokjes.

Voedingswaarden

Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1900
Energie (kcal)
454
Vetten (g)
22
Waarvan verzadigde vetzuren (g)
9.1
Waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren (g)
0
Waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren (g)
0
Transvetzuren (g)
0
Koolhydraten (g)
55
Waarvan suikers (g)
54
Vezels (g)
2.9
Eiwitten (g)
7.5
Zout (g)
0.15

Allergenen

melk M
ei M
soja Z
glutenbevattende granen K
tarwe K
rogge K
vis Z
schaaldieren Z
noten M
pinda's K
sulfiet (E220 - E228) Z
selderij Z
sesam Z
lupine Z
mosterd Z
weekdieren Z
gerst K
haver K
spelt K
khorasantarwe Z
amandelen M
hazelnoten M
walnoten K
cashewnoten K
pecannoten M
paranoten K
pistachenoten M
macadamianoten K
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof