Roomboter Amandel Creme Caramel Slofje
Roomboter Amandel Creme Caramel Slofje
Heerlijk genieten van een lekker slofje met de smaak van caramel.
Omschrijving
Heb je iets te vieren? Dan is het tijd voor een heerlijk Roomboter Creme Caramel Slofje, de minivariant van de klassieke slof. Jarig, promotie gemaakt of zomaar voor de lekker? Met de Slofjes van 't Stoepje maak jij je eigen feest. De Creme Caramel slofjes worden gemaakt met een lekkere creme van caramel en afgetopt met een heerlijke laag pure caramel. Proef ook eens de andere smaken Slofjes.
Ingredienten
Suiker, TARWEbloem, water, 12% roomboter(MELK),
plantaardige vetten (palm, palmpit, kokos), plantaardige
olie (raapzaad), glucosestroop, 1% AMANDELEN,
aromatiserend preparaat, EI, lactose (MELK),
aardappelzetmeel (gemodificeerd), MELK
(gecondenseerd), MELKpoeder (magere), aroma (aroma,
room, vanille), bakkerszout, citrusvezel,
conserveermiddel (E202), emulgatoren (E472b, E477,
E322(SOJA)), glucosestroop (gedroogd), HAZELNOTEN, invertsuikerstroop, <1% karamel(MELK),
karamelstroop, kleurstoffen (E150a, E160b (ii), E101),
maiszetmeel, MELKeiwit, MELKpoeder, natuurlijke
aroma's (citroen, natuurlijk aroma(MELK)), rijsmiddellen (E450,
E500), rijst (gepoft), stabilisatoren (E263, E339, E170),
TARWEzetmeel, verdikkingsmiddel (E415),
weipoeder(MELK), zeezout, zout, zuurteregelaar (E500)
Voedingswaarden
Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1712
Energie (kcal)
409
Vetten (g)
21.4
Waarvan verzadigde vetzuren (g)
12.7
Koolhydraten (g)
50.8
Waarvan suikers (g)
37
Vezels (g)
0.7
Eiwitten (g)
3
Zout (g)
0.36
Allergenen
melk
M
ei
M
soja
M
glutenbevattende granen
M
tarwe
M
rogge
Z
vis
Z
schaaldieren
Z
noten
M
pinda's
Z
sulfiet (E220 - E228)
Z
selderij
Z
sesam
Z
lupine
Z
mosterd
Z
weekdieren
Z
gerst
Z
haver
Z
spelt
Z
khorasantarwe
Z
amandelen
M
hazelnoten
M
walnoten
Z
cashewnoten
Z
pecannoten
Z
paranoten
Z
pistachenoten
Z
macadamianoten
Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof