Roomboter Amandel Appel Slofjes
Roomboter Amandel koek, gevuld met appel
Elke verjaardag wordt een feest met een Roomboter Appel Slofje, de minivariant van de bekende slof.
Omschrijving
Heb je iets te vieren? Dan is het tijd voor een heerlijk Roomboter Appel Slofje, de kleine variant van de klassieke slof. Jarig, promotie gemaakt, of zomaar voor de lekker? Met de Slofjes van 't Stoepje maak jij je eigen feestje. De Roomboter Appel Slofjes worden gemaakt met de lekkerste appels en banketbakkersroom. Proef ook eens de andere smaken Slofjes.
Ingredienten
26% appel, TARWEbloem, suiker, 14% roomboter(MELK), water, dextrose, 2% AMANDELEN, EI,
aardappelzetmeel (gemodificeerd), TARWEzetmeel,
appelpoeder(SULFIET), Aroma's(aroma, room, vanille),
bakkerszout, citrusvezel, Conserveermiddel(E202),
Emulgator(E472b, E477), Gemodificeerd Zetmeel(E1422,
E1414), glucosestroop, glucosestroop (gedroogd),
invertsuikerstroop, Kleurstof(E101, E160b (ii)), Kruiden En
Specerijen(kaneel), MELKeiwit, MELKpoeder,
MELKpoeder (magere), Natuurlijk Aroma(citroen),
Plantaardig Vet(palm, kokos, palmpit), Plantaardige
Olie(raapzaad), Rijsmiddel(E450, E500),
Stabilisator(E170, E263, E339), Verdikkingsmiddel(E415),
Voedingszuur(E330), weipoeder(MELK), zout,
Zuurteregelaar(E500).
Voedingswaarden
Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1239
Energie (kcal)
296
Vetten (g)
14
Waarvan verzadigde vetzuren (g)
8.8
Koolhydraten (g)
40
Waarvan suikers (g)
25
Vezels (g)
1.3
Eiwitten (g)
3.1
Zout (g)
0.35
Allergenen
melk
M
ei
M
soja
Z
glutenbevattende granen
M
tarwe
M
rogge
Z
vis
Z
schaaldieren
Z
noten
M
pinda's
Z
sulfiet (E220 - E228)
M
selderij
Z
sesam
Z
lupine
Z
mosterd
Z
weekdieren
Z
gerst
Z
haver
Z
spelt
Z
khorasantarwe
Z
amandelen
M
hazelnoten
Z
walnoten
Z
cashewnoten
Z
pecannoten
Z
paranoten
Z
pistachenoten
Z
macadamianoten
Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof