Roomboter Amandel Slofje Cheesecake Mango
Roomboter Slofje Cheesecake Mango
Hou jij van lekker fris? Probeer eens onze heerlijke Roomboter slofjes Cheesecake Mango.
Omschrijving
Heb je iets te vieren? Dan is het tijd voor een heerlijk Roomboter Slofje Cheesecake Mango. Jarig, promotie gemaakt of zomaar voor de lekker? Met de Slofjes van 't Stoepje maak jij je eigen feest. De Slofjes Cheesecake Mango worden gemaakt met een lekkere Cheesecake smaak en afgetopt met heerlijke stukjes mango. Proef ook eens de andere smaken Slofjes.
Ingredienten
Suiker, TARWEbloem, water, 13% roomboter(MELK),
9% mango, room(MELK), glucose-fructosestroop,
2% AMANDELEN, EI, aardappelzetmeel
(gemodificeerd), glucosestroop, kwarkpoeder
(magere)(MELK), Antioxidant(E300), Aroma(aroma, room,
vanille), bakkerszout, citrusvezel,
Conserveermiddel(E202), dextrose, Emulgator(E471,
E322(SOJA), E472b, E477), gelatine,
Geleermiddel(E440), Gemodificeerd Zetmeel(E1442,
E1414), glucosestroop (gedroogd), invertsuikerstroop,
Kleurstof(E101, E160a, E160b (ii)), MELKeiwit,
MELKpoeder, MELKpoeder (magere), Natuurlijk
Aroma(citroen), Plantaardig Vet(kokos, palm, palmpit),
Rijsmiddel(E450, E500), Stabilisator(E407, E170, E263,
E339), TARWEzetmeel, Verdikkingsmiddel(E414, E415),
Voedingszuur(E330), weipoeder(MELK),
yoghurtpoeder(MELK), zout, Zuurteregelaar(E330, E331,
E500).
Voedingswaarden
Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1362
Energie (kcal)
325
Vetten (g)
16
Waarvan verzadigde vetzuren (g)
11
Koolhydraten (g)
40
Waarvan suikers (g)
26
Vezels (g)
0.9
Eiwitten (g)
3.6
Zout (g)
0.36
Allergenen
melk
M
ei
M
soja
M
glutenbevattende granen
M
tarwe
M
rogge
Z
vis
Z
schaaldieren
Z
noten
M
pinda's
Z
sulfiet (E220 - E228)
Z
selderij
Z
sesam
Z
lupine
Z
mosterd
Z
weekdieren
Z
gerst
Z
haver
Z
spelt
Z
khorasantarwe
Z
amandelen
M
hazelnoten
Z
walnoten
Z
cashewnoten
Z
pecannoten
Z
paranoten
Z
pistachenoten
Z
macadamianoten
Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof